Novice

23. prireditev Praznika Vrtca Jarše

Spoštovani!

V Vrtcu Jarše bo 25. maja 2017, na igrišču enote Kekec, Ulica Hermana Potočnika 15,  od 15.30 do 19.00 ure, potekala že 23. tradicionalna javna otroška prireditev. Namenjena je zabavi, kvalitetnemu preživljanju časa in druženju vrtčevskih in okoliških otrok vseh starosti.  »Praznik Vrtca Jarše« je ena izmed osrednjih prireditev za otroke v Četrtni skupnosti Jarše in jo ta tudi podpira in pomaga pri izvedbi. Izkupiček od prireditve vedno namenjamo kvalitetnejšemu izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela in obogatitvi didaktičnih sredstev. Ves izkupiček bo šel v Sklad Vrtca Jarše, ki pomaga pri financiranju nadstandardnih dejavnosti za starejše otroke (tečaj plavanja, rolanja, ipd.) in otrokom iz socialno šibkejših družin.

Vrtec Jarše se je letos pridružil projektu Playness pedagogika, ki na različne načine spodbuja gibanje naših najmlajših, zato smo se odločili, da bo tudi osrednja prireditev posvečena gibanju. Zakaj? Opaža se, da je vse več otrok pretežkih in da so gibalno naši otroci vse manj spretnejši. In to lahko preprečimo z gibanjem, ki ga prikažemo preko igre in na zabaven način. V ta namen bodo postavljene različne delavnice -postaje, ki bodo spodbujale gibanje na zabaven način, vmes pa bodo potekale skupinske gibalne igre. Zabaval nas bo DUO PUSTOTNIK, obiskali nas bodo tudi policisti in gasilci. Pripravljamo tudi srečelov, ki se ga otroci najbolj veselijo, saj je vsaka srečka dobitna.

Prireditev je vedno množično obiskana, različni sponzorji in donatorji nam vsako leto s svojimi denarnimi ali materialnimi prispevki pomagajo pri izpeljavi prireditve. Ob tej priložnosti se obračamo na vas s prošnjo, če lahko vi ali vaše podjetje sodeluje pri izpeljavi prireditve s kakršnim koli prispevkom.  Tako bi vsem otrokom pričarali nasmeh ob pričakovanju zadetka na srečelovu. Za javno promocijo vašega podjetja, bomo poskrbeli na dan prireditve.

Kontaktne osebe za vaše sodelovanje so:

Vida Teh, pomočnica ravnateljice ~ 051 646 670 ~ e-naslov: pomocnica.ravnateljice@vrtec-jarse.si

Špela Žagar Indihar, vodja PZHR ~ 051 645 894 ~ e-naslov: pzhr@vrtec-jarse.si

Polona Pintarič Janša, vodja prireditve ~ 01 586 21 56  ~ e-naslov: polona.pintaric@guest.arnes.si

V primeru nakazila lahko sredstva nakažete na TRR: 0126 1603  0637  247 , sklic 00 299000.

Ne glede na to ali se boste odločili za sodelovanje vas, 25.maja 2017, vabimo v našo veselo, aktivno družbo.

 

Pridite, ne bo vam žal!                                                                                 Zaposleni iz Vrtca Jarše

Novice in aktualne vsebine

Mi smo pa že na morju

18.06.2018 - Dragi starši najstarejših otrok, sporočamo, da so otroci srečno prispeli na morje (Poreč, Špadiče), vreme je prekrasno!
več

Obveščanje o novicah na spletni strani

14.06.2018 - Spoštovani starši, skladno z novo evropsko uredbo, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018 (DGPR), ki opredeljuje tudi način pošiljanja e- obvestil, vam sporočamo, da vam lahko pošiljamo naša obvestila samo v primeru, da nam za to date vaše pisno soglasje. V kolikor želite biti še naprej obveščeni o naših aktivnostih v vrtcu vas prosimo, da na spodnji povezavi, ki jo dobite na vaš el.naslov, osvežite vaše podatke (glejte prilogo v celotni novici). V kolikor ne želite več prejemati naših novic, spodaj v vaši el. pošti z našo novico kliknite na zavihek odjava in v skladu z GDPR-jem boste izbrisani iz naše evidence in ne boste več prejemali naših novic. Hvala za razumevanje
več

Izlet na Mengeško kočo

8.06.2018 - Mengeška koča, sreda, 6.6.2018. Soparno poznopomladno popoldne. Nevihtne oblake je razpihal otroški smeh. V zavetju gozdne poti smo se povzpeli do vrha. Nekateri prvič, drugi v spomin na “stare čase”. Preizkusili večino športnih ovir na trimstezi. Ni nas bilo veliko, a tudi tisti najmanjši koraki so dosegli cilj. Naprej in nazaj. Naš pogovor na poti nazaj razkrije vse:”Kdaj gremo spet in kam nas vodi naslednji izlet?”. Pustimo se presenetiti ... do jeseni!
več