Novice

Gostovanje vrtca Zelena jama v vrtcu Jarše

GOSTOVANJE OTROK IZ VRTCA ZELENA JAMA ZARADI NUJNIH GRADBENIH DEL

 

Spoštovani starši in strokovni delavci Vrtca Jarše!

V vrtcu Zelena jama potekajo nujna obnovitvena in sanacijska dela, ki so se žal zavlekla. Ker otežujejo nemoteno bivanje vseh v njihovem vrtcu, so bili v soglasju z Mestno občino Ljubljana primorani iskati začasne prostore za čas gradbenih del. Ker so nam v letu 2014 priskočili na pomoč, ko so potekala gradbena dela v enoti Kekec, smo se tokrat odzvali tudi mi.

Dve skupini otrok bosta predvidoma od četrtka, 19. 10. 2017 do predvidoma 20. 11. 2017, nameščeni v telovadnici enote Kekec, Ul. Hermana Potočnika, ena skupina pa v osrednji sobi v enoti Rožle na Rožičevi ulici 10.

Starše in strokovne delavce v času gostovanja otrok iz Vrtca Zelena jama prosimo za strpnost in razumevanje. Prav je, da jim priskočimo pomoč in tako otroke naučimo, da sta medsebojna pomoč in solidarnost dobrobit za vse. Le tako bodo dela hitreje in bolj nemoteno potekala in bila pravočasno dokončana.

Iskrena hvala za vaše razumevanje!

 

Vodstvo Vrtca Jarše in Zelena jama

/images/uploads/obvestilo_gostovanje_Zelena_Jama_16_10-1.pdf

Novice in aktualne vsebine

Zahvala

12.12.2018 - Iskrena hvala vsem obiskovalcem našega novoletnega sejma! Z vašo pomočjo smo obogatili sklad Vrtca Jarše. Hvala v imenu otrok in zaposlenih Vrtca Jarše.
več

Vabilo na novoletni sejem

27.11.2018 - Spoštovani starši, lepo vabljeni na novoletni sejem, ki bo v torek, 4. 12. na igrišču enote Mojca od 15.00 ure dalje vse do 17.30. Zabaval vas bo dedek Mraz s svojimi palčki.
več

Razstava likovnih del v Sparu Zeleni dvor

27.11.2018 - Spoštovani starši, otroci Vrtca Jarše so sodelovali na likovnem tečaju Spar trgovine Ustvarjajmo skupaj. Likovna dela so razstavljena v Sparu Zeleni dvor. Čestitamo malim ustvarjalnim rokam in vabimo k ogledu.
več