Novice

Gostovanje vrtca Zelena jama v vrtcu Jarše

GOSTOVANJE OTROK IZ VRTCA ZELENA JAMA ZARADI NUJNIH GRADBENIH DEL

 

Spoštovani starši in strokovni delavci Vrtca Jarše!

V vrtcu Zelena jama potekajo nujna obnovitvena in sanacijska dela, ki so se žal zavlekla. Ker otežujejo nemoteno bivanje vseh v njihovem vrtcu, so bili v soglasju z Mestno občino Ljubljana primorani iskati začasne prostore za čas gradbenih del. Ker so nam v letu 2014 priskočili na pomoč, ko so potekala gradbena dela v enoti Kekec, smo se tokrat odzvali tudi mi.

Dve skupini otrok bosta predvidoma od četrtka, 19. 10. 2017 do predvidoma 20. 11. 2017, nameščeni v telovadnici enote Kekec, Ul. Hermana Potočnika, ena skupina pa v osrednji sobi v enoti Rožle na Rožičevi ulici 10.

Starše in strokovne delavce v času gostovanja otrok iz Vrtca Zelena jama prosimo za strpnost in razumevanje. Prav je, da jim priskočimo pomoč in tako otroke naučimo, da sta medsebojna pomoč in solidarnost dobrobit za vse. Le tako bodo dela hitreje in bolj nemoteno potekala in bila pravočasno dokončana.

Iskrena hvala za vaše razumevanje!

 

Vodstvo Vrtca Jarše in Zelena jama

/images/uploads/obvestilo_gostovanje_Zelena_Jama_16_10-1.pdf

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več