Novice

Gostovanje vrtca Zelena jama v vrtcu Jarše

GOSTOVANJE OTROK IZ VRTCA ZELENA JAMA ZARADI NUJNIH GRADBENIH DEL

 

Spoštovani starši in strokovni delavci Vrtca Jarše!

V vrtcu Zelena jama potekajo nujna obnovitvena in sanacijska dela, ki so se žal zavlekla. Ker otežujejo nemoteno bivanje vseh v njihovem vrtcu, so bili v soglasju z Mestno občino Ljubljana primorani iskati začasne prostore za čas gradbenih del. Ker so nam v letu 2014 priskočili na pomoč, ko so potekala gradbena dela v enoti Kekec, smo se tokrat odzvali tudi mi.

Dve skupini otrok bosta predvidoma od četrtka, 19. 10. 2017 do predvidoma 20. 11. 2017, nameščeni v telovadnici enote Kekec, Ul. Hermana Potočnika, ena skupina pa v osrednji sobi v enoti Rožle na Rožičevi ulici 10.

Starše in strokovne delavce v času gostovanja otrok iz Vrtca Zelena jama prosimo za strpnost in razumevanje. Prav je, da jim priskočimo pomoč in tako otroke naučimo, da sta medsebojna pomoč in solidarnost dobrobit za vse. Le tako bodo dela hitreje in bolj nemoteno potekala in bila pravočasno dokončana.

Iskrena hvala za vaše razumevanje!

 

Vodstvo Vrtca Jarše in Zelena jama

/images/uploads/obvestilo_gostovanje_Zelena_Jama_16_10-1.pdf

Novice in aktualne vsebine

Vabilo na izobraževanje

23.03.2018 - Vloga starševstva je lahko zahtevna, naporna in utrudljiva. A močno verjamemo, da je lahko tudi polna veselja in hvaležnosti, če se o njej pogovarjamo in delimo svoje izkušnje v pozitivnem vzdušju z ostalimi starši. Vabimo vas na srečanja KREPITVE STARŠEVSKIH KOMPETENC, kjer bomo govorili o koristnih in strokovnih vsebinah povezanih s starševstvom. Več v celotni novici.
več

Zahvala

21.03.2018 - ZAHVALA 19.3. 2018 je v Španskih borcih potekala 16. Revija plesa in petja moščanskih vrtcev, na kateri so sodelovali tudi otroci iz enote Kekec- skupina Pikiji. Starši skupine Pikijev smo bili nad prireditvijo navdušeni, potočili tudi solze ganjenosti. Več v celotni novici.
več