Novice

Gostovanje vrtca Zelena jama v vrtcu Jarše

GOSTOVANJE OTROK IZ VRTCA ZELENA JAMA ZARADI NUJNIH GRADBENIH DEL

 

Spoštovani starši in strokovni delavci Vrtca Jarše!

V vrtcu Zelena jama potekajo nujna obnovitvena in sanacijska dela, ki so se žal zavlekla. Ker otežujejo nemoteno bivanje vseh v njihovem vrtcu, so bili v soglasju z Mestno občino Ljubljana primorani iskati začasne prostore za čas gradbenih del. Ker so nam v letu 2014 priskočili na pomoč, ko so potekala gradbena dela v enoti Kekec, smo se tokrat odzvali tudi mi.

Dve skupini otrok bosta predvidoma od četrtka, 19. 10. 2017 do predvidoma 20. 11. 2017, nameščeni v telovadnici enote Kekec, Ul. Hermana Potočnika, ena skupina pa v osrednji sobi v enoti Rožle na Rožičevi ulici 10.

Starše in strokovne delavce v času gostovanja otrok iz Vrtca Zelena jama prosimo za strpnost in razumevanje. Prav je, da jim priskočimo pomoč in tako otroke naučimo, da sta medsebojna pomoč in solidarnost dobrobit za vse. Le tako bodo dela hitreje in bolj nemoteno potekala in bila pravočasno dokončana.

Iskrena hvala za vaše razumevanje!

 

Vodstvo Vrtca Jarše in Zelena jama

/images/uploads/obvestilo_gostovanje_Zelena_Jama_16_10-1.pdf

Novice in aktualne vsebine

Mi smo pa že na morju

18.06.2018 - Dragi starši najstarejših otrok, sporočamo, da so otroci srečno prispeli na morje (Poreč, Špadiče), vreme je prekrasno!
več

Obveščanje o novicah na spletni strani

14.06.2018 - Spoštovani starši, skladno z novo evropsko uredbo, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018 (DGPR), ki opredeljuje tudi način pošiljanja e- obvestil, vam sporočamo, da vam lahko pošiljamo naša obvestila samo v primeru, da nam za to date vaše pisno soglasje. V kolikor želite biti še naprej obveščeni o naših aktivnostih v vrtcu vas prosimo, da na spodnji povezavi, ki jo dobite na vaš el.naslov, osvežite vaše podatke (glejte prilogo v celotni novici). V kolikor ne želite več prejemati naših novic, spodaj v vaši el. pošti z našo novico kliknite na zavihek odjava in v skladu z GDPR-jem boste izbrisani iz naše evidence in ne boste več prejemali naših novic. Hvala za razumevanje
več

Izlet na Mengeško kočo

8.06.2018 - Mengeška koča, sreda, 6.6.2018. Soparno poznopomladno popoldne. Nevihtne oblake je razpihal otroški smeh. V zavetju gozdne poti smo se povzpeli do vrha. Nekateri prvič, drugi v spomin na “stare čase”. Preizkusili večino športnih ovir na trimstezi. Ni nas bilo veliko, a tudi tisti najmanjši koraki so dosegli cilj. Naprej in nazaj. Naš pogovor na poti nazaj razkrije vse:”Kdaj gremo spet in kam nas vodi naslednji izlet?”. Pustimo se presenetiti ... do jeseni!
več