Novice

Vabilo na Praznik Vrtca Jarše

Spoštovani mali in veliki iz Vrtca Jarše,

lepo vabljeni na vsakoletno prireditev - Praznik Vrtca Jarše, ki bo letos potekala 25. 5. 2017 od 15.30 ure do 19.00 ure na igrišču enote Kekec, ulica Hermana Potočnika. Razgibali se bomo na zabavnih poligonih, čaka nas bogata pogostitev in zabavala nas bosta Duo Pustotnik. Ne bo manjkal tudi srečelov. Vabljeni v našo veselo družbo.

Razgibajmo se vsi – Vrtec Jarše – To smo mi!

/images/uploads/PVJ_vabilo_.pdf

Novice in aktualne vsebine

Vabilo na izobraževanje

23.03.2018 - Vloga starševstva je lahko zahtevna, naporna in utrudljiva. A močno verjamemo, da je lahko tudi polna veselja in hvaležnosti, če se o njej pogovarjamo in delimo svoje izkušnje v pozitivnem vzdušju z ostalimi starši. Vabimo vas na srečanja KREPITVE STARŠEVSKIH KOMPETENC, kjer bomo govorili o koristnih in strokovnih vsebinah povezanih s starševstvom. Več v celotni novici.
več

Zahvala

21.03.2018 - ZAHVALA 19.3. 2018 je v Španskih borcih potekala 16. Revija plesa in petja moščanskih vrtcev, na kateri so sodelovali tudi otroci iz enote Kekec- skupina Pikiji. Starši skupine Pikijev smo bili nad prireditvijo navdušeni, potočili tudi solze ganjenosti. Več v celotni novici.
več