Novice

Vabilo na predavanje

Spoštovani starši,

vabimo vas na tretje srečanje Šole za starše, ki bo v sredo, 9. 1. 2019 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec.

Tema: ODNOS MED SOROJENCEMA

Predavala bo socialna pedagoginja Damjana Šmid.

Mnogo staršev s sorojenci se sprašuje: Le zakaj ne moreta biti prijatelja? Zakaj je starejši ljubosumen? Je to normalno, da je tako rivalstvo? Kako postopati pri prepirih?

PRIJAZNO VABLJENI VSI, KI VAS TEMA ZANIMA

/images/uploads/plakat_sorojenci.docx.pdf

Novice in aktualne vsebine

Srčna pisma

17.01.2019 - Srčno pozdravljeni, v Skladu Viljem Julijan – skladu za otroke z redkimi boleznimi vas prijazno vabimo, da v vašem vrtcu ob prihajajočem svetovnem dnevu redkih bolezniki bo 28. februarja, skupaj z nami naredite nekaj dobrega in posebnega za male borce, ki imajo redko bolezen. Več v celotni novici.
več

Teden pisanja

17.01.2019 - Teden pisanja z roko od 21. do 25. januarja 2019 Društvo Radi pišemo z roko si že nekaj let prizadeva ozaveščati strokovno in splošno javnost o pomenu pisanja z roko v času prevladujočega digitalnega komuniciranja. Pisanje z roko je več kot uporaba pisala, je izvirna spretnost. Spretnosti razvijamo z vajo. Nevrologi opozarjajo, da naši možgani bolj kompleksno delujejo pri pisanju z roko kot z računalnikom. Informacija, ki jo napišemo z roko, se v spominu zadrži dlje časa. Pri pisanju z roko se nam utrne več idej, ohranjamo pa tudi dolgotrajnejšo pozornost. Več v celotni novici.
več