O Vrtcu Jarše

Nadstandardni program

V Vrtcu Jarše ponujamo različne oblike nadstandardnega programa, ki potekajo izven poslovnega časa vrtca, izvajajo jih pa zunanji izvajalci v prostorih Vrtca Jarše. Otroci se lahko vključijo v predšolsko izobraževanje iz angleškega jezika, ki ga izvaja jezikovna šola ABIS, ponujamo tudi zgodnje učenje juda (Judo vrtec) v telovadnici, ki ga izvaja klub Judo klub Golove in ritmične gimnastike, plesne vaje pa izvajajo strokovne delavke Vrtca Jarše. Programi se izvajajo v prostorih vrtca in niso vključeni v ceno programa vrtca. Program izvajajo zunanji izvajalci in strokovni delavci vrtca. Izkupiček iz naslova nadstandardne dejavnosti plesnih uric, ki jih izvajajo naše strokovne delavke, gre v sklad Vrtca Jarše.

Razpored programov v šol. letu 2015/2016:

angleščina, jezikovna šola ABIS (otroci, stari 4-6 let),
plesne urice – strokovni delavci vrtca (otroci, stari 4-6 let),
ritmična gimnastika KRG Tim (otroci, stari 4-6 let),
Judo vadba (Judo klub Sokol, otroci stari 4-6 let),
telovadba ŠD Narodni Dom (otroci, stari 4-6 let)

Novice in aktualne vsebine

Združevanje v času poletnih počitnic

6.07.2017 - Spoštovani starši, v času od 10. 7. do 25. 8. bo dežurna enota Kekec, Ulica Hermana Potočnika 15. V enoti Mojca ostajajo oddelki B in C trakta. Razporeditev oddelkov v enoti Kekec v času združevanja je v obvestilu v celotni novici. Prijetne počitnice!
več

Otroci srečno prispeli v Špadiče

19.06.2017 - Spoštovani starši najstarejših otrok, sporočamo vam, da so otroci srečno prispeli na letovanje v Poreč. Čaka jih lepo in sončno vreme!
več