O Vrtcu Jarše

Nadstandardni program

V Vrtcu Jarše ponujamo različne oblike nadstandardnega programa, ki potekajo izven poslovnega časa vrtca, izvajajo jih pa zunanji izvajalci v prostorih Vrtca Jarše. Otroci se lahko vključijo v predšolsko izobraževanje iz angleškega jezika, ki ga izvaja jezikovna šola ABIS, ponujamo tudi zgodnje učenje juda (Judo vrtec) v telovadnici, ki ga izvaja klub Judo klub Golove in ritmične gimnastike, plesne vaje pa izvajajo strokovne delavke Vrtca Jarše. Programi se izvajajo v prostorih vrtca in niso vključeni v ceno programa vrtca. Program izvajajo zunanji izvajalci in strokovni delavci vrtca. Izkupiček iz naslova nadstandardne dejavnosti plesnih uric, ki jih izvajajo naše strokovne delavke, gre v sklad Vrtca Jarše.

Razpored programov v šol. letu 2015/2016:

angleščina, jezikovna šola ABIS (otroci, stari 4-6 let),
plesne urice – strokovni delavci vrtca (otroci, stari 4-6 let),
ritmična gimnastika KRG Tim (otroci, stari 4-6 let),
Judo vadba (Judo klub Sokol, otroci stari 4-6 let),
telovadba ŠD Narodni Dom (otroci, stari 4-6 let)

Novice in aktualne vsebine

Novo vrtčevsko leto 2017/2018

31.08.2017 - Mali in veliki iz Vrtca Jarše, veliko novih dogodivščin vam želimo ob prehodu v novo šolsko leto! Zaposleni Vrtca Jarše
več

Dežurna soba v enoti Kekec

31.08.2017 - Spoštovani starši otrok iz enote KEKEC, od ponedeljka, 4. 9. 2017 dalje je dežurna soba za jutranje (od 6.00 do 7.30 ure) in popoldanske združevanje (od 16.00 do 17.00 ure) vseh skupin enote Kekec zopet druga igralnica na oražnem traktu (Medvedki). Hvala za razumevanje!
več