Novice

23. prireditev Praznika Vrtca Jarše

Spoštovani!

V Vrtcu Jarše bo 25. maja 2017, na igrišču enote Kekec, Ulica Hermana Potočnika 15,  od 15.30 do 19.00 ure, potekala že 23. tradicionalna javna otroška prireditev. Namenjena je zabavi, kvalitetnemu preživljanju časa in druženju vrtčevskih in okoliških otrok vseh starosti.  »Praznik Vrtca Jarše« je ena izmed osrednjih prireditev za otroke v Četrtni skupnosti Jarše in jo ta tudi podpira in pomaga pri izvedbi. Izkupiček od prireditve vedno namenjamo kvalitetnejšemu izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela in obogatitvi didaktičnih sredstev. Ves izkupiček bo šel v Sklad Vrtca Jarše, ki pomaga pri financiranju nadstandardnih dejavnosti za starejše otroke (tečaj plavanja, rolanja, ipd.) in otrokom iz socialno šibkejših družin.

Vrtec Jarše se je letos pridružil projektu Playness pedagogika, ki na različne načine spodbuja gibanje naših najmlajših, zato smo se odločili, da bo tudi osrednja prireditev posvečena gibanju. Zakaj? Opaža se, da je vse več otrok pretežkih in da so gibalno naši otroci vse manj spretnejši. In to lahko preprečimo z gibanjem, ki ga prikažemo preko igre in na zabaven način. V ta namen bodo postavljene različne delavnice -postaje, ki bodo spodbujale gibanje na zabaven način, vmes pa bodo potekale skupinske gibalne igre. Zabaval nas bo DUO PUSTOTNIK, obiskali nas bodo tudi policisti in gasilci. Pripravljamo tudi srečelov, ki se ga otroci najbolj veselijo, saj je vsaka srečka dobitna.

Prireditev je vedno množično obiskana, različni sponzorji in donatorji nam vsako leto s svojimi denarnimi ali materialnimi prispevki pomagajo pri izpeljavi prireditve. Ob tej priložnosti se obračamo na vas s prošnjo, če lahko vi ali vaše podjetje sodeluje pri izpeljavi prireditve s kakršnim koli prispevkom.  Tako bi vsem otrokom pričarali nasmeh ob pričakovanju zadetka na srečelovu. Za javno promocijo vašega podjetja, bomo poskrbeli na dan prireditve.

Kontaktne osebe za vaše sodelovanje so:

Vida Teh, pomočnica ravnateljice ~ 051 646 670 ~ e-naslov: pomocnica.ravnateljice@vrtec-jarse.si

Špela Žagar Indihar, vodja PZHR ~ 051 645 894 ~ e-naslov: pzhr@vrtec-jarse.si

Polona Pintarič Janša, vodja prireditve ~ 01 586 21 56  ~ e-naslov: polona.pintaric@guest.arnes.si

V primeru nakazila lahko sredstva nakažete na TRR: 0126 1603  0637  247 , sklic 00 299000.

Ne glede na to ali se boste odločili za sodelovanje vas, 25.maja 2017, vabimo v našo veselo, aktivno družbo.

 

Pridite, ne bo vam žal!                                                                                 Zaposleni iz Vrtca Jarše

Novice in aktualne vsebine

Vabilo na predavanje - Šola za starše, 15. 11.

8.11.2017 - Spoštovani starši, vabljeni na predavanje, ki bo v sredo 15. 11. 2017 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec. Na predavanju se boste seznanili s strategijami, ki bodo pomagale umiriti otrokova močna čustva. Več o vsebini predavanja v celotni novici.
več

Vabilo na predavanje - Šola za starše, 15. 11.

8.11.2017 - Spoštovani starši, vabljeni na predavanje, ki bo v sredo 15. 11. 2017 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec. Na predavanju se boste seznanili s strategijami, ki bodo pomagale umiriti otrokova močna čustva. Več o vsebini predavanja v celotni novici.
več

So vaši otroci cepljeni?

7.11.2017 - Spoštovani starši, podatki Nacionalnega inštituta za javno zdravje iz leta 2015 kažejo, da je najnižja precepljenost z obveznimi cepivi v državi ravno v Mestni občini Ljubljana. V celotni novici je obvestilo.
več