Novice

Članek o odnosu med starši, otrokom in vzgojiteljem

Tema je namenjena osvetlitvi problemov, dvomov in vprašanj, ki se nanašajo na vzgojo in izobraževanje otrok v vrtcu kot doma.
Pogostokrat slišimo: »Otroci so naše največje bogastvo«, zato je naša dolžnost in pravica, da znanje, izkušnje, čas in trud vložimo v otrokov vsestranski razvoj.
Kdo od staršev si ne želi vse najboljše za svojega otroka?
Kdo od vzgojiteljev si v svojem oddelku ne želi vse najboljše za vse in tudi za vsakega slehernega otroka?

/images/uploads/lanek-vzgojitelj-starš.pdf

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več