Novice

Dogodki v četrtni skupnosti Jarše

Na spletni strani MOL-a je vsak mesec objavljeno, kateri dogodki potekajo v določeni četrtni skupnosti. Za mesec maj in junij  je v priponki, več pa na spletni strani https://www.ljubljana.si/sl/moja-ljubljana/cetrtne-skupnosti-v-ljubljani/dogodki-v-cs/. Vabljeni k udeležbi!

/images/uploads/NAPOVEDNIK_DOGODKOV_V_ČS_ZA_MESEC_junij_2019.docx

Kako prijavite dogodek?

Rok za oddajo napovednika dogodkov odprtega tipa za mesec JUNIJ 2019 je najkasneje do PONEDELJKA, 13. 5. 2019 do 9. ure. Vključite dogodke, ki bodo potekali od 15. junija do 15. julija 2019, ker glasilo izhaja po 10. v mesecu.

Pri kratki vsebini prosim, da v opisih napišete vsaj dva stavka in komu je aktivnost oz. vsebina namenjena (starejšim, mlajšim, vsem generacijam itd.) in če želite lahko zraven priložite še fotografijo naj bo naveden tudi avtor. Napišite ali je dogodek z vstopnino ali je brezplačen. Prav tako napišite telefonsko številko, če se je na dogodek potrebno predhodno naročiti.

V priponki zgoraj pošiljamo primere že nekaterih zbranih dogodkov, kamor dopišite še svoje dogodke in nam jih prosim pošljite, da jih bomo pravočasno posredovali naprej urednici za objavo. 

V prihodnje vam bomo mesečno pošiljali obvestilo o napovedi dogodkov in pričakujemo sodelovanje.

 

V primeru nejasnosti nas lahko pokličete na T: 01 541 1313, Jelka Koprivšek.

Novice in aktualne vsebine

Dan odprtih vrat zasebne glasbene šole

8.05.2019 - Spoštovani starši, če imate mladega glasbenega navdušenca doma, vabljeni k ogledu in vpisu na glasbeno šolo, kjer sprejmejo vsakega! Več v celotni novici.
več

Otroci srečno prispeli v Zgornje Gorje

6.05.2019 - Spoštovani starši, otroci, ki so odšli na tabor »Živali, narava in mi«, v Zgornje Gorje, so danes srečno prispeli na cilj. Čaka jih lepo vreme in veliko zanimivih dogodivščin, v sodelovanju z organizatorjem aktivnosti Planet otrok.
več