Galerija

Dan medgenaraciskega učenja 21.1.2015 za otroke iz enote Rožle, skupine Zajčki in Rožletki

Dan medgenaraciskega učenja 21.1.2015

Otroci iz skupine Rožletki in Zajčki smo se udeležili delavnice izdelovanje pustnih mask, ki nam jo je pripravil Center medgeneracijskega učenja – Cene Štupar.
Druženje je potekalo od 9.00 do 10.30 ure v prostorih na Linhartovi ul. 13., Ljubljana.
Na delavnici smo uspeli dokončati vse maske in jih z navdušenjem odnesli domov.

Zajčki in Rožletki iz enote Rožle

Novice in aktualne vsebine

Srčna pisma

17.01.2019 - Srčno pozdravljeni, v Skladu Viljem Julijan – skladu za otroke z redkimi boleznimi vas prijazno vabimo, da v vašem vrtcu ob prihajajočem svetovnem dnevu redkih bolezniki bo 28. februarja, skupaj z nami naredite nekaj dobrega in posebnega za male borce, ki imajo redko bolezen. Več v celotni novici.
več

Teden pisanja

17.01.2019 - Teden pisanja z roko od 21. do 25. januarja 2019 Društvo Radi pišemo z roko si že nekaj let prizadeva ozaveščati strokovno in splošno javnost o pomenu pisanja z roko v času prevladujočega digitalnega komuniciranja. Pisanje z roko je več kot uporaba pisala, je izvirna spretnost. Spretnosti razvijamo z vajo. Nevrologi opozarjajo, da naši možgani bolj kompleksno delujejo pri pisanju z roko kot z računalnikom. Informacija, ki jo napišemo z roko, se v spominu zadrži dlje časa. Pri pisanju z roko se nam utrne več idej, ohranjamo pa tudi dolgotrajnejšo pozornost. Več v celotni novici.
več