Novice

HUMANITARNA AKCIJA Vrtca Jarše

HUMANITARNA AKCIJA Vrtca Jarše

Podajmo bližnjim dlan

Starši, dedki, babice, tete, strici, zaposleni in vsi, ki dnevno obiskujete naš vrtec, lepo pozdravljeni!
V letošnjem šolskem letu, smo v timu za humanitarnost z Vašo pomočjo pomagali že kar nekaj družinam v stiskah. Poizkušamo z različnimi akcijami pomagati okoli nas.
Sedaj smo se odločili, da bomo stopili še malo bližje nam in Vam.

Tudi v našem vrtcu se vsakdanje srečujemo s stiskami družin. Včasih je potrebno le razumevanje in stisk roke, vse prevečkrat pa se dogaja, da starši katerih otroci obiskujejo naš vrtec nimajo za hrano in osnovne pripomočke.

Zato se na Vas obračamo s prošnjo, da po najboljših močeh pomagamo in pričaramo nasmeh tudi otrokom, ki obiskujejo naš vrtec.

Kako lahko pomagamo?

Zbiramo predvsem hrano z daljšim rokom uporabe, higienske pripomočke (mila, šampone, kreme, vložke, zobne krtačke, pralne praške, mehčalce,…) Zbiramo tudi kakšne priboljške za otroke, da jim polepšamo vsakdan.

Kdaj?

Akcija bo potekala od 15.2.2017 do 8. 3. 2017

Kaj pa potem?

Zbrano se bo odpeljalo na upravo Vrtca Jarše (Rožičeva ulica 10). Obvestili Vas bomo kdaj in kako lahko dvignete pakete pomoči tisti, ki jih potrebujete.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za sodelovanje.

                                                                          

Teja Škulj (tim za humanitarnost Vrtca Jarše)

/images/uploads/Humanitarna_akcija_za_vrtec_2017.docx

Novice in aktualne vsebine

Mi smo pa že na morju

18.06.2018 - Dragi starši najstarejših otrok, sporočamo, da so otroci srečno prispeli na morje (Poreč, Špadiče), vreme je prekrasno!
več

Obveščanje o novicah na spletni strani

14.06.2018 - Spoštovani starši, skladno z novo evropsko uredbo, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018 (DGPR), ki opredeljuje tudi način pošiljanja e- obvestil, vam sporočamo, da vam lahko pošiljamo naša obvestila samo v primeru, da nam za to date vaše pisno soglasje. V kolikor želite biti še naprej obveščeni o naših aktivnostih v vrtcu vas prosimo, da na spodnji povezavi, ki jo dobite na vaš el.naslov, osvežite vaše podatke (glejte prilogo v celotni novici). V kolikor ne želite več prejemati naših novic, spodaj v vaši el. pošti z našo novico kliknite na zavihek odjava in v skladu z GDPR-jem boste izbrisani iz naše evidence in ne boste več prejemali naših novic. Hvala za razumevanje
več

Izlet na Mengeško kočo

8.06.2018 - Mengeška koča, sreda, 6.6.2018. Soparno poznopomladno popoldne. Nevihtne oblake je razpihal otroški smeh. V zavetju gozdne poti smo se povzpeli do vrha. Nekateri prvič, drugi v spomin na “stare čase”. Preizkusili večino športnih ovir na trimstezi. Ni nas bilo veliko, a tudi tisti najmanjši koraki so dosegli cilj. Naprej in nazaj. Naš pogovor na poti nazaj razkrije vse:”Kdaj gremo spet in kam nas vodi naslednji izlet?”. Pustimo se presenetiti ... do jeseni!
več