Novice

HUMANITARNA AKCIJA Vrtca Jarše

HUMANITARNA AKCIJA Vrtca Jarše

Podajmo bližnjim dlan

Starši, dedki, babice, tete, strici, zaposleni in vsi, ki dnevno obiskujete naš vrtec, lepo pozdravljeni!
V letošnjem šolskem letu, smo v timu za humanitarnost z Vašo pomočjo pomagali že kar nekaj družinam v stiskah. Poizkušamo z različnimi akcijami pomagati okoli nas.
Sedaj smo se odločili, da bomo stopili še malo bližje nam in Vam.

Tudi v našem vrtcu se vsakdanje srečujemo s stiskami družin. Včasih je potrebno le razumevanje in stisk roke, vse prevečkrat pa se dogaja, da starši katerih otroci obiskujejo naš vrtec nimajo za hrano in osnovne pripomočke.

Zato se na Vas obračamo s prošnjo, da po najboljših močeh pomagamo in pričaramo nasmeh tudi otrokom, ki obiskujejo naš vrtec.

Kako lahko pomagamo?

Zbiramo predvsem hrano z daljšim rokom uporabe, higienske pripomočke (mila, šampone, kreme, vložke, zobne krtačke, pralne praške, mehčalce,…) Zbiramo tudi kakšne priboljške za otroke, da jim polepšamo vsakdan.

Kdaj?

Akcija bo potekala od 15.2.2017 do 8. 3. 2017

Kaj pa potem?

Zbrano se bo odpeljalo na upravo Vrtca Jarše (Rožičeva ulica 10). Obvestili Vas bomo kdaj in kako lahko dvignete pakete pomoči tisti, ki jih potrebujete.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za sodelovanje.

                                                                          

Teja Škulj (tim za humanitarnost Vrtca Jarše)

/images/uploads/Humanitarna_akcija_za_vrtec_2017.docx

Novice in aktualne vsebine

Srečno prispeli

18.04.2018 - Dragi starši, otroci skupine 4-5 letnikov iz enote Kekec so srečno prispeli na kmetijo. Čakajo jih čudoviti, sončni dnevi.
več

Garažna razprodaja

16.04.2018 - Spoštovani starši in otroci, v sredo vas čaka garažna razprodaja v OŠ Jožeta Moškriča. Več v celotni novici.
več

Otroci srečno prispeli

16.04.2018 - Dragi starši, otroci iz enote Rožle in Mojca so srečno prispeli na kmetijo in že uživajo v dogodiviščinah, ki jih čakajo.
več