Novice

HUMANITARNA AKCIJA Vrtca Jarše

HUMANITARNA AKCIJA Vrtca Jarše

Podajmo bližnjim dlan

Starši, dedki, babice, tete, strici, zaposleni in vsi, ki dnevno obiskujete naš vrtec, lepo pozdravljeni!
V letošnjem šolskem letu, smo v timu za humanitarnost z Vašo pomočjo pomagali že kar nekaj družinam v stiskah. Poizkušamo z različnimi akcijami pomagati okoli nas.
Sedaj smo se odločili, da bomo stopili še malo bližje nam in Vam.

Tudi v našem vrtcu se vsakdanje srečujemo s stiskami družin. Včasih je potrebno le razumevanje in stisk roke, vse prevečkrat pa se dogaja, da starši katerih otroci obiskujejo naš vrtec nimajo za hrano in osnovne pripomočke.

Zato se na Vas obračamo s prošnjo, da po najboljših močeh pomagamo in pričaramo nasmeh tudi otrokom, ki obiskujejo naš vrtec.

Kako lahko pomagamo?

Zbiramo predvsem hrano z daljšim rokom uporabe, higienske pripomočke (mila, šampone, kreme, vložke, zobne krtačke, pralne praške, mehčalce,…) Zbiramo tudi kakšne priboljške za otroke, da jim polepšamo vsakdan.

Kdaj?

Akcija bo potekala od 15.2.2017 do 8. 3. 2017

Kaj pa potem?

Zbrano se bo odpeljalo na upravo Vrtca Jarše (Rožičeva ulica 10). Obvestili Vas bomo kdaj in kako lahko dvignete pakete pomoči tisti, ki jih potrebujete.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za sodelovanje.

                                                                          

Teja Škulj (tim za humanitarnost Vrtca Jarše)

/images/uploads/Humanitarna_akcija_za_vrtec_2017.docx

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo glede stavke s strani MOL-a

14.02.2018 - Spoštovani, Mestna občina Ljubljana spoštuje pravico do stavke zaposlenih v vzgojno izobraževalnih zavodih, vendar se hkrati zavedamo, da je naše skupno poslanstvo v prvi vrsti zagotoviti kvalitetno skrb za naše otroke. Zato vas ponovno prosimo in pričakujemo, da bo vsaka šola oziroma vrtec zagotovila najmanj eno odprto enoto in varstvo za vse otroke, ki jih bodo starši pripeljali tudi na dan stavke, vključno z organizacijo prehrane in prevoza. Mestna občina Ljubljana je v obvestilu za medije ter na svoji spletni strani sporočila, da so vrtci in šole na dan stavke odprti (povezava na obvestila na spletni strani: https://www.ljubljana.si/ ) . Usklajeno informacijo s podatki o načinu organiziranosti dela na dan stavke objavite tudi na svoji spletni strani.
več

Vpis v vrtec Jarše, šolsko leto 2018/2019

13.02.2018 - Spoštovani starši, vpis v Vrtec Jarše bo potekal vsak dan na upravi Vrtca Jarše, Rožičeva ulica 10, od 1. 3. do 15. 3. 2018 v času od 8.00 do 15.30 ure, v četrtek 1. 3. in 8. 3. tudi do 18.00 ure (upoštevajte odmor od 12.00 do 12.30 ure). Več informacij v celotni novici. Vabljeni tudi na Dan odprtih vrat Vrtca Jarše v sredo, 21. 2. od 9.30 ure do 11.00 ure. Več informacij lahko dobite pri svetovalni delavki, Ajdi Bivic po telefonu 031 579 492. Lepo vabljeni k ogledu in vpisu!
več

Združevanje v petek, 9. 2.

6.02.2018 - V celotni novici je obvestilo glede združevanja v petek, 9. 2. 2018. Odprti bosta enota Kekec in Mojca. Hvala za vaše razumevanje.
več