Novice

IZPISI OTROK

Pred poletjem naj vas spomnimo, da morate otroke, ki odhajajo v šolo, izpisati iz vrtca. Izpisnico dobite pri vaših strokovnih delavkah in na spletni strani vrtca, upoštevati pa morate tudi 15 dnevni odpovedni rok.

Izpisnice lahko oddate strokovnim delavkam ali na upravi vrtca.

Ko boste izpisovali otroka iz vrtca morete tisti, ki imate v vrtec vključenega še enega ali več otrok, izpolniti OBRAZEC ZA SPOROČANJE SPREMEMB in ga oddati na Center za socialno delo. Obrazec morate na Center oddati v mesecu, v katerem boste starejšega otroka izpisali. Center za socialno delo vam bo za otroka ki ostaja v vrtcu, na podlagi tega, izstavil novo odločbo o znižanem plačilu vrtca.

 


/images/uploads/obrazec_ODJAVA.pdf

Novice in aktualne vsebine

Mi smo pa že na morju

18.06.2018 - Dragi starši najstarejših otrok, sporočamo, da so otroci srečno prispeli na morje (Poreč, Špadiče), vreme je prekrasno!
več

Obveščanje o novicah na spletni strani

14.06.2018 - Spoštovani starši, skladno z novo evropsko uredbo, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018 (DGPR), ki opredeljuje tudi način pošiljanja e- obvestil, vam sporočamo, da vam lahko pošiljamo naša obvestila samo v primeru, da nam za to date vaše pisno soglasje. V kolikor želite biti še naprej obveščeni o naših aktivnostih v vrtcu vas prosimo, da na spodnji povezavi, ki jo dobite na vaš el.naslov, osvežite vaše podatke (glejte prilogo v celotni novici). V kolikor ne želite več prejemati naših novic, spodaj v vaši el. pošti z našo novico kliknite na zavihek odjava in v skladu z GDPR-jem boste izbrisani iz naše evidence in ne boste več prejemali naših novic. Hvala za razumevanje
več

Izlet na Mengeško kočo

8.06.2018 - Mengeška koča, sreda, 6.6.2018. Soparno poznopomladno popoldne. Nevihtne oblake je razpihal otroški smeh. V zavetju gozdne poti smo se povzpeli do vrha. Nekateri prvič, drugi v spomin na “stare čase”. Preizkusili večino športnih ovir na trimstezi. Ni nas bilo veliko, a tudi tisti najmanjši koraki so dosegli cilj. Naprej in nazaj. Naš pogovor na poti nazaj razkrije vse:”Kdaj gremo spet in kam nas vodi naslednji izlet?”. Pustimo se presenetiti ... do jeseni!
več