Novice

Obvestilo o sončni preventivi v Vrtcu Jarše

Spoštovani starši!

 

Prihaja lepo vreme in s tem tudi močnejše sonce. V vrtcu zaradi higienskih standardov otrok ne mažemo, saj bi vsak sleherni otrok moral imeti svojo lastno kremo, označeno z imenom, datumom odprtja in rokom porabe.

V primeru, da menite, da vaš otrok potrebuje zaščito pred soncem, vas prosimo, da ga zjutraj pred prihodom v vrtec namažete sami.

Tako boste poskrbeli za zaščito pred soncem in preventivno zaščito pred prenosljivimi boleznimi kože. Mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš otrok v času najmočnejšega sonca preživel v senci ali v notranjih prostorih vrtca.

 

Zaposleni vrtca Jarše

Novice in aktualne vsebine

Mi smo pa že na morju

18.06.2018 - Dragi starši najstarejših otrok, sporočamo, da so otroci srečno prispeli na morje (Poreč, Špadiče), vreme je prekrasno!
več

Obveščanje o novicah na spletni strani

14.06.2018 - Spoštovani starši, skladno z novo evropsko uredbo, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018 (DGPR), ki opredeljuje tudi način pošiljanja e- obvestil, vam sporočamo, da vam lahko pošiljamo naša obvestila samo v primeru, da nam za to date vaše pisno soglasje. V kolikor želite biti še naprej obveščeni o naših aktivnostih v vrtcu vas prosimo, da na spodnji povezavi, ki jo dobite na vaš el.naslov, osvežite vaše podatke (glejte prilogo v celotni novici). V kolikor ne želite več prejemati naših novic, spodaj v vaši el. pošti z našo novico kliknite na zavihek odjava in v skladu z GDPR-jem boste izbrisani iz naše evidence in ne boste več prejemali naših novic. Hvala za razumevanje
več

Izlet na Mengeško kočo

8.06.2018 - Mengeška koča, sreda, 6.6.2018. Soparno poznopomladno popoldne. Nevihtne oblake je razpihal otroški smeh. V zavetju gozdne poti smo se povzpeli do vrha. Nekateri prvič, drugi v spomin na “stare čase”. Preizkusili večino športnih ovir na trimstezi. Ni nas bilo veliko, a tudi tisti najmanjši koraki so dosegli cilj. Naprej in nazaj. Naš pogovor na poti nazaj razkrije vse:”Kdaj gremo spet in kam nas vodi naslednji izlet?”. Pustimo se presenetiti ... do jeseni!
več