Novice

Obvestilo o sončni preventivi v Vrtcu Jarše

Spoštovani starši!

 

Prihaja lepo vreme in s tem tudi močnejše sonce. V vrtcu zaradi higienskih standardov otrok ne mažemo, saj bi vsak sleherni otrok moral imeti svojo lastno kremo, označeno z imenom, datumom odprtja in rokom porabe.

V primeru, da menite, da vaš otrok potrebuje zaščito pred soncem, vas prosimo, da ga zjutraj pred prihodom v vrtec namažete sami.

Tako boste poskrbeli za zaščito pred soncem in preventivno zaščito pred prenosljivimi boleznimi kože. Mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš otrok v času najmočnejšega sonca preživel v senci ali v notranjih prostorih vrtca.

 

Zaposleni vrtca Jarše

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več