Novice

Povabilo na predstavo Predani korakom

V veselje nam je, da vas lahko povabimo na brezplačen ogled plesno-gledališkega performansa Predani korakom. Predstava je nastala v sklopu otroških poletnih delavnic v sodelovanju z URI Soča, s Festivalom Ljubljana in z Zavarovalnico Tilia. Predani korakom je intimni spektakel, katerega navdih za nastanek so Sissiina potovanja in njena drugačnost. V njem želimo izpostaviti, da noben otrok ni sivo povprečje - je bela svetloba, v kateri se skrivajo vse barve sveta. Prav vsak pa predstavlja svoj svet. In vsak tak svet je nekaj posebnega. Predstavo bo povezoval ambasador projekta Predani korakom, dramski igralec Jernej Šugman.

 

27. avgust 2016, ob 17. uri, Križanke
VSTOP PROST.
Brezplačne vstopnice lahko prevzamete na blagajni Križank.

PREDANI KORAKOM


Režija: Lea Kukovičič
Koreografija: Miha Podrepšek
Kostumografija: Tina Bonča
Scenografija: Lea Kukovičič, Tina Bonča
Povezovalec: Jernej Šugman

Predani korakom je intimni spektakel, katerega navdih za nastanek so Sisijina potovanja in njena drugačnost. V predstavi želimo izpostaviti, da nihče ni sivo povprečje - je bela svetloba, v kateri se skrivajo vse barve sveta. Prav vsak pa predstavlja svoj svet. In vsak tak svet je nekaj posebnega. Plesno-gledališki performans bo povezoval ambasador projekta, dramski igralec Jernej Šugman.

Predstava je nastala v sklopu otroških poletnih delavnic v sodelovanju z URI Soča, s Festivalom Ljubljana in z Zavarovalnico Tilia

/images/uploads/PREDANIKORAKOM-predstava-vabilo_(1).pdf

Novice in aktualne vsebine

Srečno prispeli

18.04.2018 - Dragi starši, otroci skupine 4-5 letnikov iz enote Kekec so srečno prispeli na kmetijo. Čakajo jih čudoviti, sončni dnevi.
več

Garažna razprodaja

16.04.2018 - Spoštovani starši in otroci, v sredo vas čaka garažna razprodaja v OŠ Jožeta Moškriča. Več v celotni novici.
več