Novice

Povabilo na predstavo Predani korakom

V veselje nam je, da vas lahko povabimo na brezplačen ogled plesno-gledališkega performansa Predani korakom. Predstava je nastala v sklopu otroških poletnih delavnic v sodelovanju z URI Soča, s Festivalom Ljubljana in z Zavarovalnico Tilia. Predani korakom je intimni spektakel, katerega navdih za nastanek so Sissiina potovanja in njena drugačnost. V njem želimo izpostaviti, da noben otrok ni sivo povprečje - je bela svetloba, v kateri se skrivajo vse barve sveta. Prav vsak pa predstavlja svoj svet. In vsak tak svet je nekaj posebnega. Predstavo bo povezoval ambasador projekta Predani korakom, dramski igralec Jernej Šugman.

 

27. avgust 2016, ob 17. uri, Križanke
VSTOP PROST.
Brezplačne vstopnice lahko prevzamete na blagajni Križank.

PREDANI KORAKOM


Režija: Lea Kukovičič
Koreografija: Miha Podrepšek
Kostumografija: Tina Bonča
Scenografija: Lea Kukovičič, Tina Bonča
Povezovalec: Jernej Šugman

Predani korakom je intimni spektakel, katerega navdih za nastanek so Sisijina potovanja in njena drugačnost. V predstavi želimo izpostaviti, da nihče ni sivo povprečje - je bela svetloba, v kateri se skrivajo vse barve sveta. Prav vsak pa predstavlja svoj svet. In vsak tak svet je nekaj posebnega. Plesno-gledališki performans bo povezoval ambasador projekta, dramski igralec Jernej Šugman.

Predstava je nastala v sklopu otroških poletnih delavnic v sodelovanju z URI Soča, s Festivalom Ljubljana in z Zavarovalnico Tilia

/images/uploads/PREDANIKORAKOM-predstava-vabilo_(1).pdf

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več