Novice

Srečanje s starši, 30. 8. in 31. 8.

Spoštovani starši novo sprejetih otrok v Vrtec Jarše,

vljudno vas vabimo na srečanje, ki bo v

- v torek, 30. 8. ob 17.00 uri v enoti Kekec, ul. Hermana Potočnika 15, v telovadnici za starše otrok, ki so bili razporejeni v enoto ROŽLE (na Pokopališki in Rožičevi ulici) in KEKEC
- v sredo, 31. 8. ob 17.00 uri v enoti Kekec, ul. Hermana Potočnika 15, v telovadnici za starše otrok, ki so bili razporejeni v enoto MOJCA.

Informacije o razporeditvi otrok v oddelke ste prejeli v začetku avgusta po pošti, v kolikor te informacije še nimate, pokličite Ajdo Bivic na 031 579 492.

Na srečanju boste:

- spoznali strokovne delavke,

-se seznanili s programi, projekti ter obogatitvenimi in nadstandardnimi dejavnostmi v Vrtcu Jarše,

- o uvajanju,

- in vseh pomembnih informacijah, ki jih je dobro vedeti v začetku obiskovanja vrtca.

 

Ne pozabite:

- Na dan prihoda otroka v vrtec morate imeti s seboj zdravniško potrdilo pediatra, ki ga predložite strokovni delavki v oddelku. Brez potrdila otroka v vrtec ne moremo sprejeti.

- Starši morate en mesec pred vstopom/vključitvijo otroka v vrtec na pristojni Center za socialno delo oddati Vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev  - subvencija vrtca. Staršem pripada pravica do znižanega plačila vrtca od prvega dne naslednjega meseca po vložitvi vloge, podeli pa se za obdobje enega leta ali do spremembe dejstev in okoliščin, ki vplivajo na priznanje pravice.

- prvi dan oddati strokovnim delavkama izpolnjene obrazce, ki ste jih prejeli ob podpisu pogodbe.

Veselimo se srečanja z vami in vam želimo lep preostanek poletja ter prijeten prihod v naš prijazen vrtec!

Vsi zaposleni Vrtca Jarše

Novice in aktualne vsebine

Srečno prispeli

18.04.2018 - Dragi starši, otroci skupine 4-5 letnikov iz enote Kekec so srečno prispeli na kmetijo. Čakajo jih čudoviti, sončni dnevi.
več

Garažna razprodaja

16.04.2018 - Spoštovani starši in otroci, v sredo vas čaka garažna razprodaja v OŠ Jožeta Moškriča. Več v celotni novici.
več