Novice

Srečanje s starši, 30. 8. in 31. 8.

Spoštovani starši novo sprejetih otrok v Vrtec Jarše,

vljudno vas vabimo na srečanje, ki bo v

- v torek, 30. 8. ob 17.00 uri v enoti Kekec, ul. Hermana Potočnika 15, v telovadnici za starše otrok, ki so bili razporejeni v enoto ROŽLE (na Pokopališki in Rožičevi ulici) in KEKEC
- v sredo, 31. 8. ob 17.00 uri v enoti Kekec, ul. Hermana Potočnika 15, v telovadnici za starše otrok, ki so bili razporejeni v enoto MOJCA.

Informacije o razporeditvi otrok v oddelke ste prejeli v začetku avgusta po pošti, v kolikor te informacije še nimate, pokličite Ajdo Bivic na 031 579 492.

Na srečanju boste:

- spoznali strokovne delavke,

-se seznanili s programi, projekti ter obogatitvenimi in nadstandardnimi dejavnostmi v Vrtcu Jarše,

- o uvajanju,

- in vseh pomembnih informacijah, ki jih je dobro vedeti v začetku obiskovanja vrtca.

 

Ne pozabite:

- Na dan prihoda otroka v vrtec morate imeti s seboj zdravniško potrdilo pediatra, ki ga predložite strokovni delavki v oddelku. Brez potrdila otroka v vrtec ne moremo sprejeti.

- Starši morate en mesec pred vstopom/vključitvijo otroka v vrtec na pristojni Center za socialno delo oddati Vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev  - subvencija vrtca. Staršem pripada pravica do znižanega plačila vrtca od prvega dne naslednjega meseca po vložitvi vloge, podeli pa se za obdobje enega leta ali do spremembe dejstev in okoliščin, ki vplivajo na priznanje pravice.

- prvi dan oddati strokovnim delavkama izpolnjene obrazce, ki ste jih prejeli ob podpisu pogodbe.

Veselimo se srečanja z vami in vam želimo lep preostanek poletja ter prijeten prihod v naš prijazen vrtec!

Vsi zaposleni Vrtca Jarše

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več