Novice

Teden vseživljenjskega učenja

TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

Pričenja pa se tudi  Teden vseživljenjskega učenja, ki udeležencem od 12. maja do 30. junija 2017 nudi več kot 300 BREZPLAČNIH delavnic za vse generacije. Projekt Teden vseživljenjskega učenja izvajamo skupaj s 57 partnerskimi organizacijami.

V okviru 22. Tedna vseživljenjskega učenja, Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana, razpisuje tudi nagradni natečaj z naslovom »Jaz migrant«. Letošnji natečaj je namenjen drugi triadi osnovnih šol in srednjim šolam.

Vse prireditve so za udeležence BREZPLAČNE, obvezna je le predhodna prijava na e-mail: helena.nevistic@cene-stupar.si ali na telefon 030 640 261.

Poleg več kot 300 brezplačnih delavnic v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja pa se lahko udeležite tudi Parade učenja, ki predstavlja osrednji del Tedna vseživljenjskega učenja. Po Sloveniji bo tako 17. maja 2017, v 14 mestih hkrati potekala Parada učenja, zato smo še toliko bolj ponosni, saj bo  ljubljanska Parada učenja potekala na Kongresnem trgu v Ljubljani med 10.00 in 17.00.

Več informacij: http://www.cene-stupar.si/projekti/teden-vsezivljenskega-ucenja

Brezplačne delavnice v ožjem terminu: http://www.cene-stupar.si/images/uploads/Projekti/Letak_O%C5%BEji%20termin%20.pdf

Program PARADA UČENJA

/images/uploads/program_parada_učenja.docx

Novice in aktualne vsebine

Mi smo pa že na morju

18.06.2018 - Dragi starši najstarejših otrok, sporočamo, da so otroci srečno prispeli na morje (Poreč, Špadiče), vreme je prekrasno!
več

Obveščanje o novicah na spletni strani

14.06.2018 - Spoštovani starši, skladno z novo evropsko uredbo, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018 (DGPR), ki opredeljuje tudi način pošiljanja e- obvestil, vam sporočamo, da vam lahko pošiljamo naša obvestila samo v primeru, da nam za to date vaše pisno soglasje. V kolikor želite biti še naprej obveščeni o naših aktivnostih v vrtcu vas prosimo, da na spodnji povezavi, ki jo dobite na vaš el.naslov, osvežite vaše podatke (glejte prilogo v celotni novici). V kolikor ne želite več prejemati naših novic, spodaj v vaši el. pošti z našo novico kliknite na zavihek odjava in v skladu z GDPR-jem boste izbrisani iz naše evidence in ne boste več prejemali naših novic. Hvala za razumevanje
več

Izlet na Mengeško kočo

8.06.2018 - Mengeška koča, sreda, 6.6.2018. Soparno poznopomladno popoldne. Nevihtne oblake je razpihal otroški smeh. V zavetju gozdne poti smo se povzpeli do vrha. Nekateri prvič, drugi v spomin na “stare čase”. Preizkusili večino športnih ovir na trimstezi. Ni nas bilo veliko, a tudi tisti najmanjši koraki so dosegli cilj. Naprej in nazaj. Naš pogovor na poti nazaj razkrije vse:”Kdaj gremo spet in kam nas vodi naslednji izlet?”. Pustimo se presenetiti ... do jeseni!
več