Novice

TO SMO MI!

Dragi mali in veliki iz Vrtca Jarše,

želimo vam vesel in nasmejan prehod v novo vrtčevsko leto, naj bo polno novih dogodivščin, razburljivih pripetljajev in novih zmag! Tistim, ki pa letos prvič prestopate prag vrtca, naj bo čim bolj umirjeno in z zaupanjem v nas, saj nam bo izjemno lepo!

Vsi zaposleni Vrtca Jarše

 

TO SMO MI

(besedilo: Fani Kranjc,

Glasba: Miha Guštin – Gušti)

Dela se nov dan,

dišimo kot žafran,

slinčke slinimo,

v rokave brišemo.

Pesmi pojemo,

si pomagamo,

skupaj se smejimo,

zehamo, zaspimo.

 

To smo mi, ja to smo mi.

Metulji in Cvetlice, Medvedki in Lisice,

Zajčki, Zmajčki, Želvice,

ja, to smo mi.

V peskovnik se skače,

od mivke imamo hlače,

packamo in gradimo,

potičke naredimo.

Pobarvamo vse slike,

kažemo jezike,

se valjamo po tleh

in je pesek v zobeh!

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več