Novice

Vabilo na 3. srečanje v okviru Šole za starše

Spoštovani starši,

izredno lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru Šole za starše, ki bo v sredo, 18. 1. 2017 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec. Naslov predavanja je RAZIGRANO IN RAZGIBANO OTROŠTVO JE DOVOLJ, predaval bo dr. Milan Hosta, športni filozof.

"Življenje je kot brusni kamen, ali vas bo otopilo ali zgladilo, je odvisno od vaše odločitve." Cavett Roberts

Vse več otrok ima težave s prekomerno  težo, prehitro začnemo z učenjem, ko v resnici otrok za razvoj sinaptičnih povezav v možganih potrebuje zgolj gibanje. Gibanje bo »zbrusilo« vaše otroke, da bodo samozavestni, odgovorni in samostojni. O tem bo govoril predavatelj, ki je v slovenski prostor vnesel Playness pedagogiko, ki jo v Vrtcu Jarše že izvajamo.

Lepo vabljeni starši k diskusiji in na zelo prijetno in poučno predavanje.

/images/uploads/vabilo_18_1_Playness.pdf

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več