Novice

Vabilo na brezplačno delavnico, ki jo izvaja Cene Štupar

Spoštovani,

v letu 2017 je pod okriljem nosilca projekta Javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana in partnerskih organizacij: DSO Grosuplje, Cankarjeva knjižnica Vrhnika in Zavod Oreli začel delovati Večgeneracijski center Ljubljana, ki predstavlja osrednji prostor zbiranja, informiranja in srečevanja v lokalnem okolju, njegov namen pa je druženje, ohranjanje in širjenje socialne mreže ter zadovoljevanje raznovrstnih potreb različnih ranljivih ciljnih skupin, družin ter posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih.

Projekt financira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad, podpirajo pa ga tudi Mestna občina Ljubljana, občina Vrhnika, občina Kamnik, občina Grosuplje in občina Ivančna Gorica, zato so za vse udeležence aktivnosti brezplačne.

Vse aktivnosti znotraj projekta so za udeležence BREZPLAČNE. V priponki Vam pošiljamo aktualni program: OSEBNOSTNA RAST - PODPORNA SKUPINA ZA RAZVEZANE STARŠE TER POSLEDICE RAZVEZE ZA OTROKE.

PRIJAVE so obvezne na: nina.zivkovic@cene-stupar.si 030 646 939

                                              sabina.zupan@cene-stupar.si 031 600 410

 

/images/uploads/delavnice.pdf

 

 

Novice in aktualne vsebine

Srečno prispeli

18.04.2018 - Dragi starši, otroci skupine 4-5 letnikov iz enote Kekec so srečno prispeli na kmetijo. Čakajo jih čudoviti, sončni dnevi.
več

Garažna razprodaja

16.04.2018 - Spoštovani starši in otroci, v sredo vas čaka garažna razprodaja v OŠ Jožeta Moškriča. Več v celotni novici.
več

Otroci srečno prispeli

16.04.2018 - Dragi starši, otroci iz enote Rožle in Mojca so srečno prispeli na kmetijo in že uživajo v dogodiviščinah, ki jih čakajo.
več