Novice

Zahvala vsem sodelujočim na otvoritvi igrišča

ZAHVALA  ZAPOSLENIM  IN STARŠEM VRTCA JARŠE ZA SODELOVANJE NA OTVORITVI IGRIŠČA V ENOTI MOJCA IN  NA NOVOLETNEM SEJMU

Iskrena hvala  za  vaš  trud, pridne roke in iskriv nasmeh v poznih popoldanskih urah. Hvala Vsem, ki ste s svojo  pozitivno energijo  predstavili Vrtec Jarše v najlepših  lučeh, ki so zasijale in osvetlile  pravljično obarvan  zimski večer.
Za nami je še ena izjemno uspešna prireditev, ustvarjena s skupnimi močmi na prvi decembrski dan.
Hvala za razumevanje, če se nam je kje  zaradi utrujenosti zalomilo ali pa  smo koga prezrli,  a  človek, ki ne dela napak, ne dela ničesar.

Ponosni smo na vas! To smo mi!
 
Vodstvo Vrtca Jarše
V Ljubljani, 1. decembra 2016

Novice in aktualne vsebine

Obvestilo o stavki

19.01.2018 - Spoštovani starši, na dan 14. 2. 2018 je načrtovana stavka v vseh VIZ ustanovah. Pojasnila so v dopisu SVIZ-a, ki je v celotni novici. Na ta dan bo organizirano varstvo. Hvala za vaše razumevanje in strpnost.
več

Povzetek predavanja Partnerski odnos z dne 10. 1. 2018

11.01.2018 - Spoštovani starši, v celotni novici je krajši povzetek predavanja predavatelja Andreja Pešca o partnerskem odnosu z dne 10. 1. 2018. Naslednje predavanje bo o vzgoji otrok. Predaval bo Marko Juhant. Vabljeni 12. 9. 2018 k poslušanju!
več

Vabilo na predavanje v okviru Šole za starše

5.01.2018 - Spoštovani starši in strokovni delavci, lepo vabljeni na tretje predavanje v okviru šole za starše, ki bo v sredo, 10. 1. 2018 ob 17.00 uri v telovadnici enote Kekec, ulica Hermana Potočnika 15 z naslovom PARTNERSKI ODNOS. Predaval bo Andrej Pešec. Ob vzgoji otrok oče in mama pozabita na prvobitni, njun odnos. Kako je ta pomemben in kakšno vlogo ima pri odraščanju otrok, pa nam bo povedal predavatelj. Več o vsebini predavanja in predavatelju si lahko preberete na spletni strani http://www.znanjezazivljenje.si . Lepo vabljeni!
več